Because we all love Harry Potter

Har blivit riktigt sugen på att se den sista Harry Potter! Kompisarna som sett den tycker den är jättebra och den verkar sjukt spännande! Hoppas att det blir av snart :)

Hej förresten! Har haft en lite seg dag, men har i alla fall orkat dra ner till de söta tvillingarna Hanna och Elin för att se på film. Blev Harry Potter och fångarna från Azkaban. Glöm inte checka in deras bloggar! :)

Igår stack jag, Hanna, Elin och Agnes med Madde till hennes kolonilott! Hade det kul som fan, tittade på film, chillade, va ute och badade!! Najs!!

Aja, tror att jag ska äta nu, hörs sen!

Love♥
//L


Home again!!

Hej alla som fortfarande har tillräckligt tålamod för att klicka sig in på min blogg!!
Nu är jag som sagt hemma igen efter en helt j***a underbar semester! Har varit nere vid havet och hos mijn mormor, träffat släkten och badat och solat!

Tänkte visa hotellet vi bodde på..


Jaa, man ser inte så mycket på den här bilden (som btw är hämtad från google) så jag förklarar lite :)



Hotellet va hur stort och snyggt som helst!
Stranden va fin och så men vi va där bara den första dagen eftersom det var jättemycket folk där så man hade nästan inte någon plats att ligga på så vi var på "bryggan" istället. Det va skitbra där, hur mycket space som helst och vattnet va underbart!
Dom sista dagarna var vi uppe på terassen, om man ville bada så var det bara att ta trappan ner till vattnet :)

Orkar inte skriva mer just nu men ivf det var great!!!

Love♥
//L


sommmarrrrr

Hellu!
Vet att jag inte bloggat pa hur lange som helst men har helt arligt inte pallat. For nagra dagar sen kom vitillbaka hem till mormor fran havet! Hade det hur bra som helst, det va typmellan 30 och 40 grader varje dag! :)
Bilder kommer sen, har inte overforingssladden med mig :(

Love
//L

La bosnia!

Tjenare har äntligen hittat tid för att ta mig till ett internetcafe och fixa data :)
Har inte sa mkt att säga, allt är great och imorron drar jag och familjen ner till havet!! Kommer bo pa ett hotell i en vecka och kanske mer om vi tycker om det! Hotellet ligger brecis vid havet ocksa myyyyyyys!! :D

Love♥
//L

RSS 2.0